Anasayfa - Basın Bültenleri

Basın Bültenleri

Tasarruf Finansmanının Yeni Merkezi İMECE, Yeni Şubesiyle Gebze’de

Faizsiz tasarruf ve dayanışma sistemine yeni bir soluk getiren İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. yeni şubesini Gebze’de açtı.

‘Finansal İmeceleşme Sistemi' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan İMECE Tasarruf Finansman A.Ş, 26 Kasım Cumartesi günü yapılan görkemli açılış ile ikinci şubesini Kocaeli Gebze müşterilerinin hizmetine sundu.

Açılışa, İMECE Tasarruf Finansman A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Av. Kerim Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Soylu, Mehmet Ali Gündüz ve İMECE Tasarruf Finansman A.Ş ortaklarının yanı sıra iş dünyası çatı örgütlerinden isimler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve Gebze halkı katılım gösterdi.

İkinci şubelerinin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu; birçok insanın ev, araba ve işyeri hayalini gerçekleştirmek üzere şubeleşme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Yunus Aksu, İMECE’yi tüm Türkiye’ye yayılmış bir marka haline getirerek, finansal imeceleşme yöntemini tüm Türkiye’de yaşatacaklarını ve büyüteceklerini ifade etti.