Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Büyük Açılış, Görkemli Başlangıç!

Faizsiz ev, araç ve iş yeri ihtiyaçlarının finansmanında Tasarruf ve Dayanışma Sistemiyle milletimize ve Türkiye ekonomisine yeni faydalar ve açılımlar sunmaya aday İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. güç birliği ve bölüşerek büyüme felsefesi ile Türkiye’ye “Merhaba!” dedi.

Kazandığının %30’unu milletine resmen vakfetme taahhüdüyle ilk ve örnek bir teşebbüs olan İMECE’nin Genel Merkez açılışı 1500 kişiyi aşkın bir kalabalık ve gün boyu süren ziyaretçi akını eşliğinde görkemli bir başlangıca dönüştü. Aynı saatlere denk gelen Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) seçimli Genel Kurulu’na rağmen sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının meslek örgütlerinden çok sayıda başkan ve yöneticileri açılışta hazır bulundu.

3. Dönem MÜSİAD Genel Başkanlığı’nı yapmış Prof. Dr. Ömer Bolat ile İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekilleri, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile MÜSİAD, ASKON, ANESİAD, ASRİAD, BESAB,  BOMONTİ İş Adamları Grubu, Başakşehir Sivil Toplum Platformu, Mavera Vakfı, Maruf Vakfı, Anadolu Platformu, İHH, Yetim Vakfı gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ve temsilcilerinin açılış kurdelesini kestiği İMECE Genel Merkezi’nin açılışına İstanbul’dakilerin yanı sıra Türkiye’nin 40’tan fazla ilinden gelen İMECE ortakları da eşlik ettiler.

Açılışa özel ve sınırlı sayıda kontenjanla sınırlı %25 daha erken teslim fırsatı sunulan açılışa vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Ziyaretler ve ilgi akşamın geç saatlerine kadar devam etti.

Sektörünün en büyük hizmet üssü olarak resmi açılışı yapılan İMECE Genel Merkezi, 11.000 m2 kapalı alanı, konferans salonu, eğitim üniteleri, İnteraktif İletişim Merkezi, çocuk oyun ve dinlenme alanları, teknolojik ve donanımsal birçok özelliği ile milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.