Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Z Konut 3 Projesiyle Finansal İmeceleşme Sisteminde

Tasarruf finansına kazandırdığımız is birliği modelimiz, faizsiz ve bütçe dostu ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen alıcıların ve projelerine uygun finansman ile müşteri kazanmak isteyen müteahhitlerin ilgisiyle büyüyor, zenginleşiyor. 2015 yılından itibaren konut ve ticari alan inşaat yapımında faaliyet gösteren Z Konut Yapı; biri Çanakkale, ikisi İstanbul olmak üzere tam 3 yeni projesiyle finansal imeceleşme sistemimize dahil oldu.
Her türden ihtiyaca hem ekonomik hem de kaliteli yasam alanları sunan yeni iş birligi projelerimiz her zaman oldugu gibi cazip koşullarla sizlerle.


Orta Bahçe Villaları
Birbirinden bağımsız 19 villadan oluşan ve 15.08.2022 tarihinde tamamlanacak olan proje İstanbul Silivri’de yer alıyor. Doğayla iç içe deniz manzaralı modern ve konforlu bir yasam alanı sunan Orta Bahçe Villaları, her biri 660m²’lik arsa üzerinde geniş ve ferah mimarisi, size özel bahçesi ve havuzu ile dikkat çekiyor. İMECE sistemi ile %50 peşinat 20 aya varan ödeme seçenekleriyle bu projeden villa sahibi olabilirsiniz.

Adavista Kartal
İstanbul’un Kartal Yakacık semtinde yer alan, ulaşım ve ticari alanlara yakın konumda bulunan projede farklı büyüklüklerde 72 daire ve 5 villa bulunuyor. 2+1 açık mutfak, dubleks seçenekleriyle 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 5+2 villa konsepti olmak üzere toplamda 6 tip bağımsız bölümüyle geniş bir ürün yelpazesine sahip Adavista Kartal, yemyeşil bahçesi, kamelya ve oyun alanlarıyla kaliteli ve konforlu bir yaşama ev sahipliği yapıyor. 2024 yılının başlarında tamamlanacak bu projeden finansal imeceleşme ile 60 aya kadar taksitlerle konut sahibi olmak mümkün.

Z Konut 12
Z Konut’un Çanakkale Biga’da yer alan projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks 4+1 olmak üzere 12 lüks daire bulunuyor. Resmi kurumlara, okul, çarsı gibi günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz sosyal alanlara yürüme mesafesindeki bu A+ projeden %35 pesinat ve 60 aya varan vadelerle evinizi İMECE ile alabilirsiniz.