Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

En Verimli Metal Kaplama Sanayi Sitesi METKAP’a En Avantajlı Finansman Modeli İMECE

İnşaat firmalarıyla geliştirdiğimiz iş birliği modelimiz, yalnızca ev sahibi olmak isteyenlere değil iş yeri satın almak isteyenlere de en uygun finansman çözümünü sunuyor, en avantajlı ödemelerle iş yeri sahibi yapıyor. 24 yıllık tecrübesiyle iş merkezlerinden sanayi sitelerine, konut projelerinden alışveriş merkezlerine kadar pek çok başarılı projeye imza atmış AKYAPI ve İdapark projesi ile yakın zamanda tasarruf sistemimize katılmış olan İDAKON Yapı’nın ortaklığı ile Hadımköy’de inşa edilen sanayi tesisi METKAP’ın imalathane satın alımları İMECE finansman modeli ile gerçekleştirilebilecek.

AKYAPI genel merkezinde düzenlenen törende AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, İDAKON Yapı’nın kurucu ortaklarından İdris Değer ve İMECE Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürümüz Av. Kerim Altıntaş sanayi sektörümüze güç katacak bu önemli projeyi İMECE sistemine dahil eden iş birliği anlaşmasını imzaladılar. İmalathane sorunu yaşayan metal ve plastik kaplamacıların her türlü ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olan METKAP, İMECE iş birliği ile 48 aya varan vadeyle iş yeri sahibi yapacak.

Toplam 66.000m2 üzerinde 137 adet bağımsız bölüme ev sahipliği yapacak ve 36 ayda tamamlanacak olan METKAP geniş alanı, teknolojik altyapısı, merkezi konumu yanında çevre dostu arıtma tesisi ve merkezi ısıtma sistemiyle ileri teknoloji bir sanayi alanı olacak. Metal kaplama imalatının gerekliliklerine göre dizayn edilen dikdörtgen yapıdaki atölyeleri de çok daha verimli ve pratik bir işleyiş sunacak olan METKAP, çevre ve ona yakın yollara yakın konumda bulunması ve İstanbul’un sanayi merkezinde imarlı bir alanda olmasıyla metal kaplama işletmecilerine bol kazanç imkânı verecek.