Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE Müşterilerine Banu Evleri Bahçekent ve Ispartakule 4’te Özel Fırsatlar!

Finansal imeceleşme dayanışmasının gücü sayesinde faizsiz ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan modelimiz, birbirinden cazip seçenekler sunmayı sürdürüyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu ve İMECE Tasarruf Finansman A.Ş arasında 16.03.2023 tarihinde imzalanan iş birliği ve iyi niyet protokolü çerçevesinde Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu ve İMECE Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Soylu bir araya gelerek bu önemli iş birliğinin imzalarını attılar.

Bu önemli iş birliği çerçevesinde Hasanoğlu Şirketler Grubu ’nun çok özel projeleri arasında bulunan Banu Evleri Bahçekent ve Banu Evleri Ispartakule 4’te konut sahibi olmak isteyenler İMECE avantajları ve 60 aya varan faizsiz taksit imkanıyla bu özel projelerden yararlanabilecek.

Banu Evleri Ispartakule 4 Konumuyla Dikkat Çekiyor

Hasanoğlu Şirketler Grubu ve İMECE iş birliği ile özel ödeme avantajlarına sahip olan Banu Evleri Ispartakule 4 projesi, mimarisi ve konumuyla dikkat çekiyor.

İMECE müşterilerine özel 60 aya varan faizsiz taksit imkânı sunan Banu Evleri Ispartakule 4 sizi yaşamın merkezinde buluşmaya çağırıyor. 4.700 m² arsa alanı ve 15 bin m² inşaat alanıyla Banu Evleri Ispartakule 4; konforlu, şık ve artı değerler sunduğu imkanlarıyla İstanbul’un en önemli bölgelerinden birinde konumlanıyor.

Tek bloktan oluşan, bir aile projesi olarak öne çıkan, sadece 2+1 ile 3+1 daire tiplerinin bulunduğu, göl ve doğa manzaralı 70 dairenin yer aldığı Banu Evleri Ispartakule 4; bölgedeki birçok okul, hastane, AVM ve yaşam merkezinin de orta noktasına yer alıyor. Açık-kapalı otoparkıyla, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, mescit, market gibi yaşama dair her detayı bünyesinde barındıran özellikleriyle ve özel mimarisiyle Banu Evleri Ispartakule 4; ayrıca 3. Havalimanı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun yanı başında yer almasıyla İstanbul’a bakışınızı değiştirecek.

Mutluluğun Adresi Banu Evleri Bahçekent 

İMECE iş birliği ile 60 aya varan faizsiz taksit imkânı sunan bir diğer önemli proje ise Banu Evleri Bahçekent… Sıcak dostluklar ve özlenen komşuluklarla kocaman bir ailenin parçası olmanıza imkan sağlayacak olan Banu Evleri Bahçekent, yatırımın ve ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te sizler için yükseliyor. Butik bir proje olarak dikkat çeken ve iki bloktan oluşan, 9.271 m² arsa ve 25 bin m² inşaat alanına sahip olan Banu Evleri Bahçekent, yaşamaktan keyif alacağınız bir hayatı sizlere sunuyor.

Estetik ve fonksiyonel tasarımın sizin için biçimlendiği bu özel ve butik projede pencerenizi doğaya açacaksınız. iki bloklu 10 katlı, 2+1 ve 3+1 toplam 84 adet daire seçeneği ve 7 ticari alanın yer aldığı Banu Evleri Bahçekent; sosyal alanı içindeki çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, hamam, sauna, mescit ve spor sahaları, birinci sınıf işçiliği ve dünya markası ürünleriyle sizi anlayan bir yaşam alanı oluşturuyor.

Banu Evleri Bahçekent, kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan metro hattının, 3. Havalimanın, TEM ve Kuzey Marmara Otoyollarının bağlantı noktasında bulunmasına ek olarak Kanal İstanbul Projesine komşu olmasıyla değerini katlayacak bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Siz de İMECE avantajıyla Banu Evleri Bahçekent ve Banu Evleri Ispartakule 4’te şimdiden yerinizi alın, uygun ödeme koşulları ile modern yaşam alanları sunan konforlu bir yatırımın tadını çıkarın!