Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

BDDK Lisansı ile Türkiye’de İMECE Dönemi resmen başladı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 6361 Sayılı Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunun geçen yıl 7 Nisan’da yürürlüğe girmesinden sonra 29 şirketi tasfiye etmiş, İMECE’ye faaliyet izni vererek intibak sürecine kabul etmişti. Uzun denetim ve incelemelerden sonra bugün (28.04.2022) İMECE, BDDK’dan resmen lisans alarak 1 yıl önceki başarısını taçlandırmış ve adını Türkiye’nin ilk lisanslı Tasarruf Finansman Şirketleri arasına yazdırmıştır. 

1000 ortaklı güçlü yapısı, üç yıl içinde ev araç ve iş yeri sahibi yaptığı binlerce müşterisi, sektöre getirdiği yenilikçi ve öncü uygulamalarla İMECE, bu yeni dönemde de “Tasarruf Finansın Yeni Merkezi” olacaktır. Finansal İmeceleşme Modelimiz, devletimizin gözetim ve denetimi altında artık çok daha güvenli şekilde ülkemize hizmet edecek, insanımız ağır faiz ve maliyetlere katlanmadan ev, araç ve iş yerlerini alabilecektir. 

Tasarruf Finansı yasal bir altyapıya kavuşturarak aynı zamanda Türkiye’nin dünyaya yeni bir alternatif finansman sistemi sunmasının da önünü açan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu süreçte emeği geçen tüm Bakan, milletvekillerimiz ve ilgili kurumların yönetici ve kadrolarına en içten şükranlarımızı sunuyoruz.   

Tasarruf Finansı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun!