Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Büyük Açılış Öncesi 1. Ortaklar Buluşması

İMECE Tasarruf Finansman A.Ş.’yi sektörde ayrıştıran en önemli özelliklerden biri de İMECE’nin yaygın bir ortaklık ve sermaye tabanına oturmasıdır. İMECE’ye büyük bir güç ve sinerji katan yüzlerce İMECE Hissedar Ortakları Genel Merkez Açılış Töreni öncesi Elite World Europe Otel’de buluştular. Büyük bir heyecan ve coşkuya tanık olan 1. İMECE Ortaklar Buluşması’nda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu bugüne kadar süren hazırlık süreci ve gelinen nokta hakkında ortakları bilgilendirirken, güven ve teveccühlerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

İMECE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlhan Soylu, Yusuf Tatar ve Av. Kerim Altıntaş’ın da söz aldıkları programda ortaklara şirketin ortaklık ilişkileri, teknolojik altyapısı, hukuki çerçevesi ve yol haritası hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İMECE Sistemi ile ev araç ve ihtiyaçlarını karşılamış ve teslimatları yapılmış katılımcıların da deneyimlerini aktardıkları programa İmece çalışanları da iştirak edip, ortaklarla ve birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldular.