Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Finansal İmeceleşme Şimdi de Sadıkoğlu İnşaat Çengelköy Konakları'nda

Yaklaşık 30 yıllık köklü geçmişiyle İstanbul’un çeşitli yerlerinde bugüne kadar yüzlerce konut ve iş yeri projelerini başarıyla tamamlamış ve yüzlerce insana yaşam alanları sunmuş olan Sadıkoğlu Holding firmalarından Sadıkoğlu İnşaat ve Mimarlık, İMECE ile tasarruf finansman sektörüne kazandırdığımız yenilikçi iş birliği modeline katıldı.

07.10.2021 tarihinde şirketimizde gerçekleştirilen imza töreninde Sadıkoğlu İnşaat CEO’su Haluk Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu iki firma arasındaki iş birliğine resmiyet kazandıran iş birliği protokolünü imzaladılar. Bu güzel haberin kutlaması için pasta da kesilen imza töreni neticesinde Sadıkoğlu İnşaat’ın Çengelköy Konutları projesinden ev almak isteyenler İMECE'nin sunduğu özel imkanlardan faydalanabilecek ve İMECE'in tasarruf finansman modeliyle 60 aya varan taksitlerle faiz ödemeden evlerine kısa sürede kavuşabilecekler.

İstanbul’un en güzide lokasyonlarından birinde ve Çengelköy sahile yakın bir noktada yapımına kısa süre içerisinde başlanacak olan Çengelköy Konutları’nda farklı büyüklüklerde 129 daire bulunacak. Proje ayrıca çocuk oyun parkları, açık spor alanları, kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve yeşil alanlarıyla müşterilerine cazip bir yaşam vadediyor.