Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Düzce Şaheser Grup'un Tercihi İMECE Sistemi

Tasarruf finansman sektörünün başarılarıyla her geçen gün daha fazla dikkat çeken kuruluşu İMECE'nin İstanbul dışındaki örnek iş birliği projelerine bir yenisi daha eklendi. Şaheser Grup güvencesiyle Düzce’de inşa edilen Kaynaşlı Konakları projesi, müsterilerine IMECE Modelinin avantajlarını sunan yeni inşaat projelerinden biri oldu.
Esas faaliyet alanı inşaat olan ve 15 yılı askın süredir çesitli inşaat ve egitim projeleriyle tüm paydaşları ve ülke ekonomisi için değer yaratma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Şaheser Grup Genel Müdürü Erdi Çapar ve İMECE Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu’nun imzalarıyla Kaynaşlı Konakları projesi de iş birliği modelimize katıldı.
İnşaatı tamamlanan ve teslimata hazır olan Kaynaşlı Konakları’ndan isteyen herkes İMECE'nin finansal imeceleşme sistemiyle 60 aya varan taksitlerle faizsiz, kefilsiz ev sahibi olurken, çok kısa bir süre sonra da evine taşınabilecek.
Yeşilin yatay mimari estetiğiyle buluştuğu Kaynaşlı Konakları, 10.000 m2 alanda 6 blok ve 1 ticari ünite olmak üzere 3+1 geniş ve ferah daireleri; bölgede bir ilk olan kapalı otopark, yüzme havuzlu spor salonu gibi sosyal donatıları, yemyeşil peyzaj alanlarıyla lüks ve konforu bir araya getiriyor. İstanbul ve Ankara’nın orta noktasında konumlanan proje, Topuk Yaylası, İkizler Yaylası, Abant Gölü, Samandere Şelalesi gibi ülkemizin gözde turizm mekanlarına hızlı ulaşım imkânı sağlıyor. Kaynaşlı Konakları kurulduğu ova üzerinde bulunan birçok doğal güzelliğiyle doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.