Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İdapark Sancaktepe'den 31 Aralık'a Kadar Kaçırılmayacak Fırsatlar!

Şirketimizin inşaat firmalarıyla geliştirdigi iş birliği modeli yeni projelerin katılımıyla büyümeye tüm hızıyla devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerle inşaat sektörünün önemli isimleri arasına katılan İDAKON YAPI da yeni projesi İDAPARK SANCAKTEPE için İMECE'nin “Finansal İmeceleşme” yöntemini tercih etti.
İDAKON Yapı Kurucu Ortaklarından Ali Hasan Kılıç ve İMECE Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu’nun imzalarıyla hayata geçen iş birliği projemizle İdapark Sancaktepe, müşterilerine 31 Aralık 2022'ye kadar %50 peşinat ve 60 aya varan taksitlerle faizsiz benzerlerinden çok daha uygun koşullarda ev satın alabilme avantajı sağlayacak. İMECE müşterileri, tasarruf ve dayanışma sistemimiz içinde teslim tarihi Temmuz 2023 olan İdapark Sancaktepe ile kendi evlerine kavuşabilecekler. 
Gün geçtikçe değerlenen Sancaktepe’nin kesim noktasında yer alan; metro, havalimanı ve E5, E6, Kuzey Marmara gibi şehrin önemli otoyollarına kolay ulaşılabilir konumda bulunan İdapark Sancaktepe hem şehrin merkezinde hem de trafik ve stresten uzak bir yasam sunuyor. %60’ı yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılmış projede peyzaj, kamelya, süs havuzu, çocuk oyun parkı, yanı sıra kapalı otopark, basketbol sahası, fitness ve spor salonu bulunuyor. Radye temel sistemi, elektrikli araç sarj istasyonu altyapısı ve daha birçok cazip özelliğiyle estetiğin sağlamlıkla yenilikçi ve modern birleşimi olan İdapark Sancaktepe siz ve sevdikleriniz için konforlu bir geleceğin kapılarını açıyor.