Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE ile HillGarden216’da Konforlu Bir Yaşamın Kapıları Aralanıyor

Tasarruf finansman sektörüne kazandırdığımız yenilikçi iş birliği modeli ile ev sahibi olmak isteyen alıcıları ve projelerine uygun finansman ile müşteri kazanmak isteyen müteahhitleri bir araya getirmeye devam ediyoruz.

Son olarak, Hema İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti firması ile 04.11.2022 tarihinde İMECE genel merkezinde Hema İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Alagöz ile İMECE Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Av. Kerim Altıntaş arasında bir iş birliği protokolü gerçekleştirildi.

İnşaat sektörüne hareket katacak bu önemli projenin İMECE sistemine dahil edilmesi ile İstanbul Üsküdar Çengelköy’de inşa edilen HillGarden216 projesine yatırım yapmak isteyenler, kolay ödeme koşulları ile karlı bir yatırım fırsatı elde edecekler.

2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleriyle rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunan HillGarden216 Projesi’ne katılanlar %40 peşinatla 48 aya varan taksit imkanından yararlanacaklar.

2022 yılı Eylül ayında inşası başlayan HillGarden216 projesi toplamda 50.000 metrekare arsa üzerinde projelendirilmiş 10 blokta yer alan 273 daireden oluşuyor. 2025 yılında teslimatı yapılması planlanan HillGarden216 projesinden uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmak için hemen başvurularınızı yapabilirsiniz.