Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

İMECE İş Birliği İle Aksu Yaşam Projesi’nde Konforlu Bir Hayatın Kapılarını Aralayın!

‘Finansal İmeceleşme Sistemi’miz yeni katılımcıların ve şirketlerin ilgisiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. İş birliği halkamıza son eklenen firmalardan biri de Aksu Yaşam Çayırova projesi ile Uzunark Mühendislik Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. oldu.

20.10.2022 Perşembe Günü İMECE Genel Merkezi’nde, şirket yöneticilerinin katıldığı bir organizasyonla yapılan imza töreninde Uzunark Mühendislik Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.  Firma Sahibi Yusuf Aksu ile İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Av. Kerim Altıntaş iyi niyet ve iş birliği protokolüne imza attılar.

Kurulduğu günden bu yana güveni, sağlamlığı, kaliteyi hedefleyen bir marka olan Uzunark Mühendislik Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. Kocaeli Çayırova bölgesinde yer alan Aksu Yaşam projesiyle 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile konforlu yaşam alanları sunuyor.

İMECE Tasarruf Finansman A.Ş olarak, gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında Aksu Yaşam Çayırova Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenler İMECE'nin sunduğu özel imkanlardan faydalanarak yalnızca %50 peşinatla 24 ay taksit imkanından yararlanarak ev sahibi olabilecekler.

Eşsiz sahil manzarasının yanı sıra her daireye otopark alanı, bay-bayan ayrı fitness alanları, kapalı havuz, çocuk oyun alanları, güvenlik ve daha birçok sosyal donatısı ile öne çıkan Aksu Yaşam Çayırova projesi, uygun ödeme koşullarının yanı sıra erken proje teslim tarihi ile de dikkat çekiyor. Yüzde 85’i tamamlanan projede Mayıs 2023 tarihinde teslimat yapılması planlanıyor.

Siz de İMECE ve Uzunark iş birliğinde yerinizi alın, uygun ödeme koşulları ile doğa ile iç içe ve sosyal donatılarıyla modern yaşam alanları sunan Aksu Yaşam Çayırova’da, erken teslim fırsatlarından yararlanın!

 

 

Detaylı bilgi için: https://aksuyasam.com

Saygılarımızla…

İMECE Tasarruf Finansman A.Ş.