Anasayfa - Haber ve Duyurular

Haber ve Duyurular

Finansal İmeceleşme İle Karmar Sakura'dan 60 Aya Kadar Taksitle Ev Sahibi Olun

Ülkemizin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Karmar ve faizsiz tasarruf finansman sektörünün başarılarıyla dikkat çeken ismi IMECE arasında is birliği anlaşması imzalandı. Yenilikçi mimarisi, kaliteli ve ferah yasam alanlarıyla cazip konut projesi Karmar Sakura tasarruf finansman modelimize katıldı.

Deneyimli ve yetkin kurumsal yapısı, insana ve dogaya deger veren vizyonuyla büyümeye devam eden Karmar’ın İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Emrullah Yedikardeş ve firma yetkililerinin ziyaretiyle genel merkezimizde imza töreni gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Yunus Aksu ve Emrullah Bey’in imzalarıyla hayata geçen iş birliğimiz Karmar Sakura’dan 48 aya kadar vadelerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Geniş ve kullanışlı 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle istediğiniz daireyi bütçenize uygun ödemelerle satın alabileceksiniz.

İstanbul Bağcılar’da, birçok alışveriş ve eğlence merkezi ile metro ve tüm ulaşım kanallarının yakınında bulunan Karmar Sakura, geniş metrekareleri, konforlu daire tasarımları ve huzur veren peyzajıyla aileler için büyük bir cazibe merkezi olarak konumlanıyor. Yeşil Bina prensipleriyle tasarlanan projede daire sahiplerine özel 20 metrekareden 90 metrekareye kadar mahremiyetin özel alanla korunduğu toplam 1000 metrekare bahçe alanları bulunuyor. Yürüyüş parkuru, spor alanları, mescit, elektrikli araçlar için şarj istasyonları bulunan otoparkı, erkeklere ve kadınlara özel kapalı yüzme havuzu ve pek çok sosyal donatısıyla Karmar Sakura projesi 30.08.2024 tarihinde tamamlanacak.